caminjasatunkuvat%20369-normal.jpg

Olen ratsastusvuosieni aikana tutustunut moniin poneihin. Toisessa postauksessa kerron niistä poneista, joilla on yhä paikka sydämessäni.

 Ensimmäisenä kerron viimekesän leirihoitsustani. Sen nimi on NoraIV. Nora on musta shetlanninponi. Se on raviponi Onnen Aarteet tallilla. Oikeastaan Nora opetti minut ratsastamaan. Noralla on paikka sydämessäni, koska sen kanssa ratsastin ensimmäisen kerran laukkaa ja opin keventämään. Se oli myös poni, millä ajoin ensimmäistä kertaa. Luonteeltaan Nora oli aika kiltti. Ravi oli sillä mukavaa, mutta todella nopeaa, raviponi kun on :) Norasta on kuvia alla.

caminjasatunkuvat%20005-normal.jpg

caminjasatunkuvat%20007-normal.jpg

blogiin-normal.jpg

 

Toisena kerron ponista, jolla ei ole häntää. Ponin nimi on Pette, ja bongaat sen Olga Temosen tallilta. Pette on rautias, todella kiltti poni. Petellä hyppäsin ensimmäiset esteeni. Esteet olivat n. 50cm korkusia. Peten muistan myös hyvin siintä, että sen selästä tipuin ensimmäisen kerran. Petellä on lännensatula, sekä tavallinen satula. Käytin useimmin lännensatulaa. Petestä ei ole paljoa kuvia, mutta alla on lempparini :)

pette-normal.jpg

 

Kolmantena on ensimmäinen vuokraponini Patu. Patulla ei ole tallia. Se joutuu olemaan kaikki yöt tarhassa kamujensa kanssa. Nyt, en edes tiedä minne Patu on lähtenyt, mutta en unohda sitä koskaan. Kesällä menen varmaan etsimään sitä, mutta talvella on liian kylmä laittaa varusteet pihalla :( Patu on musta ja sekin on shetlanninponi. Jos olit Kouvolassa katsomassa joulukulkuetta, näit Patun siellä. Minä talutin sitä, ja eräs tyttö ajoi sillä. Patun kanssa opin, kuinka jääräpäisiä shetlanninponit ovat. Patun kanssa menin ensimmäisen kerran maastoon. Kuvia alla.

caminjasatunkuvat%20219-normal.jpg

caminjasatunkuvat%20226-normal.jpg

caminjasatunkuvat%20231-normal.jpg

caminjasatunkuvat%20235-normal.jpg

 

Viimeisenä, muttei vähäisempänä, on vuokraponini Piltsu. Piltsukin on musta, ja todella orimainen! Se on ruuna, niin kuin Pette ja Patu, mutta tuntuu kuin se olisi ori. Piltsu opetti minut kärsivälliseksi ja tiukaksi. Joka kerta se tiputti minut selästään, mutta nousin aina rohkeasti takaisin. Piltsulla en ole laukannut. Bimlis Mysak on Piltsun oikea nimi. Se on voittanut shettisten SM-kultaa koulussa ja esteillä. Pidän siintä taukoa, sillä viime kerralla kun se tiputti minut, minulta murtui lonkka :( Mutta ihana se on! Kuvia alla :)

caminjasatunkuvat%20367-normal.jpg

caminjasatunkuvat%20369-normal.jpg

caminjasatunkuvat%20361-normal.jpg

blogiin1-normal.jpg

Mitä piditte? Mikä oli teidän lemppari noista poneista? Osa kuvista todella vanhoja ja huono laatuisia. Mutta kiitos kun luit!