Eli eilen oli abipäivä. Abit kiertelivät koulussa ja heittelivät karkkeja. Keräsimme koulussa niitä todella paljon ja jaettuna kaikki saivat n.10 karkkia. Myös jotkut antoivat abien piirtää huulipunalla naamaansa. Olen yksi heistä. Toisessa poskessani lukee KYL (kouvolan yhteiskoulun lukio) ja toisessa oli sydän. Lemppari karkkejani olivat Frule nimiset hedelmätoffeet.

ekaratsastustunti%20016-normal.jpg

ekaratsastustunti%20015-normal.jpg

 

Eli huomenna on bestikseni syntymäpäivät, joten äitini osti hänelle lahjan. En nyt ottanut siintä kuvaa, mutta toisen ystäväni lahjasta otin. Bestikseni lahja oli samanlainen, mutta värisävyt olivat pinkit ja tuo reppumaskotti oli yksisarvinen. Ja lisäsin siihen vielä pinkin penaalin sekä nalle avaimenperän :) Sitten sain ystävänpäivälahjaksi äidiltä piirustusvihon, siis TOSI kalliin, lyijytäytekynän, heppa tatuointeja ja ponnarin. Testasin jopa piirtää tuohon vihkoon. Ihan kivan näköinen ponihan siihen syntyi :)

Ostoksia-part1%20002-normal.jpg

Ostoksia-part1%20001-normal.jpg

Ostoksia-part1%20003-normal.jpg

yksikuva%20001-normal.jpg

Ostoksia-part1%20005-normal.jpg

Ostoksia-part1%20006-normal.jpg

 

Ensimmäinen ratsastustuntini oli eilen. Menin Suursuon ratsutallille. Sain ratsukseni Ilpon. Ilpo on ruunikko kiltti poni tamma, joka minusta näyttää ruunalta. Kun lähdimme, talutin Ilpon liian läheltä ovea, joten siltä tippui jalustin remmien kanssa ja se astui varpailleni. Tuli mukavan näköine mustelmä siihen :/ En tykännyt Ilpon kävely tyylistä. Tärisin sen selässä jo muutenkin. Ilpo oli myös liian iso minulle. No, tunnin puolessa välissä vaihdoin Valessaan, juuri sopivan kokoiseen nättiin poni tammaan. Heti tunsin oloni paljon itsevarmemmaksi ja ravasin jopa :) Seuraavalla tunnilla teen lähempää tuttavuutta Valessaan. Kuvat ovat aika huonoja :( P.s. Ilposta ei kuvia tullut.

ekaratsastustunti%20002-normal.jpg

ekaratsastustunti%20003-normal.jpg

ekaratsastustunti%20011-normal.jpg

ekaratsastustunti%20013-normal.jpg

ekaratsastustunti%20017-normal.jpg

 

Ystävänpäivä extra: Kommentoi jotakin kivaa ystävästäsi ja kerro ystävän nimi. Voin nyt kertoa bestiksestäni. Kirsikka on paras ystäväni. Hän on todella hauska ja tosi samanlainen kuin minä, toisin sanoen molemmilla on vähän pilkettä silmäkulmassa ;)                                                                                                                                                         Koulussa kaikkien selkään kiinnitettiin pahvilautanen, johon muut sitten kirjoittivat ystävällisiä sanoja. Kirjotin meidän luokan jokaisen tytön, ja kolmen pojan lautaseen. Tässä on kaikki ystävälliset sanat: Kirsikka -  OOT PESUKARHU!, Sara - Ihana kaveri, Venla - kaunis, Nella - Nätti :), Mira - oot kaunis!, Veeti - Hauska!!, Ilona - Kiva paita, Valtteri - Moi!, Patrik - Mukava ja Hauska ja Kiva, (en tiedä, mutta kiitos kuitenkin!) - Olet kiva!. Jos mietit mitä toi Kirsikan juttu tarkoittaa, niin kerran Kirsikka sanoi mulle: "Oot best, mun pesukarhu." joten siintä se on tullut :) Kiitos kaikille jotka kirjoittivat lautaseeni! Ja hyvää YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! 

"Hyviä ystäviä on hankala löytää, vaikea jättää ja mahdotonta unohtaa."

Ostoksia-part1%20004-normal.jpg