Pari päivää taaksepäin, katsoimme äidin kanssa heppaelokuvan Moondance Alexander. Arvioksi annan elokuvalle 8. Tietoa elokuvasta: Moondance niminen tyttö, on koulukiusattu ja hänellä ei ole yhtäkään ystävää. Tyttö on töissä hevostarvikekaupassa. Kun hän kerran oli viemässä toimitusta, hän löysi karanneen Pinton. Moondance vei sen kotiin. Kuitenkin kaikki hyvä loppuu aikanaan. Hevosen omistaja löytyi ja se palautettiin.  Hän kaatusi seuraavana päivänä pyörällä ja löysi hevostallin. Tallissa oli Moondancen löytämä hevonen. Hän teki tallin omistajan kanssa sopimuksen, että jos hän on ahkera ja hoitaa hevosia, hän saa ratsastaa Tinkerbell pintolla (jonka hän oli löytänyt). Pian hän alkoi harjoitella esteiden hyppäämistä, ja osallistui kilpailuihin, jotka hän voitti. 

 Elokuva kertoi eniten siintä, minkälaista on olla vähän erilainen. Samalla kun katsoimme elokuvaa, söimme tacoja ja jätskiä :)

 

Tänään oli toinen ratsastustuntini. Ystäväni Sara, tuli mukaan. Sara ei ollut koskaan ratsastanut, mutta heti ensimmäisellä tunnilla hän ravasi ja meni loppukäynnit ilman taluttajaa. Hyvä Sara! Olen Sarasta todella ylpeä :) Hän jopa hoiti hevosen! Tunnilla mentiin ensin käyntiä, ja sitten molemmat pitkät sivut ravia. Sitten oltiin harjoitusravissa ja tehtiin suunnanmuutos.  Toiseen suuntaan tehtiin samat harjoitukset. Lisäilen YouTubeen videoita, käykää kattomassa! En saa nyt kuvia, koska tietokone temppuilee, joten laitan myöhemmin. Seuraavasta postauksesta jo sen verran, että saatte nähdä äitini upeita piirustuksia ;)