Joudun nyt lykkäämään tuota luvattua piirustus-postausta, sillä kerron nyt ensimmäisestä tunnistani E.S. Riding Clubilla. 

 Kaverini käyvät E.S:sällä tunneilla, ja päätin itsekkin mennä sinne. Kun kysyin, minkä hevosen saisin, kaikki sanoivat Jarlin tai Dominon. Oskua en voinut kuulemma saada, koska sille täytyy koko ajan tehdä pidätteitä. Kun menimme tallille, sanoin, että haluaisin Jarlin. Eve sanoi, että Oskukin on vuonis, ja sitten neuvoi meidät erään tallitytön luokse. Sain päättää, hoidanko Oskun vai Dominon, ja päätin hoitaa Dominon. Kun olin hoitanut sen, talutimme hevoset maneesiin kaartoon. Näin äidin juttelevan Stinan kanssa. Pian Bestikseni Kirsikka käveli luokseni, ja sanoi, että hän ottaisi Dominon. Minulle huudettiin "Osku". Pian yksi poika viittasi ja menin hänen luokse. Mittasin jalustimet ja äiti punttasi minut ihanan vuoniksen selkään.

 Jännityin, kun Osku lähti liikkeelle. Se oli niin pirteä! Kulmissa se aina oikoi, ja yritin saada sitä hallintaan. Pian ryhmä jaettiin kahteen osaan. menin kokemattomimpien ryhmään. Eve kertoi mitä tekisimme, ja lähdimme matkaan. Ylitimme puomin käynnissä ja teimme puolikkaan ympyrän toiselle puomille. Tämä tehtiin kahteen suuntaan ja ravissa. Sitten alkoi laukannostot. Minulta ei edes kysytty, mutta kun sain laukan nostettua, se oli ihanaa! Stinan kanssa harjoittelimme kulmia.

Kiitos Osku ja E.S. Riding Club ihanasta tunnista! En ole pitkään aikaan nauttinut yhtä paljon <3